Конференция „Новости в офталмологията 2020″

 

 

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет на „Софийско дружество по офталмология“ бихме искали да Ви информираме, че 34-то издание на конференция „Новости в офталмологията“ ще се проведе на 27-29 ноември в хотел Рила, Боровец. Темата на конференцията е „Диабет и око“.

Програмата на конференцията ще стартира в петък сутрин с традиционен курс за специализанти на тема „Лазерно лечение на диабетна ретинопатия“, а в ранния следобед ще бъде официалното откриване на събитието.
В програма на конференцията ще бъдат представени актуални теми, полезни практически курсове и ще имате възможност да чуете интригуващи доклади както от български, така и от чуждестранни гост-лектори.

Спонсори на конференцията са Alcon, Bayer, Bausch Health, Naturpharma, Novartis и Thea Pharma, а в залата за изложители ще се представят 19 фирми с пълен спектър от продукти в областта на офталмологията.

Целта на Организационния комитет е тази година, да се селектират внимателно участващите доклади, като водещото изискване е да бъдат представени само доклади, които са действителни новости в областта на офталмологията.

Друг акцент в тазгодишната конференция е, че тя ще бъде организирана като природосъобразно и устойчиво събитие без хартия (paperless). Целта е без да се лишаваме от важните функционалности на стандартната конференция, чрез дигитализация да надградим ефективността на конференцията. Дигиталното съдържание е не само по-екологично, но и предлага редица практически улеснения – бърз и лесен достъп, възможност за търсене, интерактивност, лесен контакт с всички участници в конференцията, актуализиране на информацията в реално време и също така никак не тежи.

Уебсайтът на събитието е оптимизиран за мобилни устройства и на него ще бъде достъпна цялата информация, но за още по-голямо улеснение ще използваме и интерактивно мобилно приложение (conference app), което е изключително лесно, полезно и приятно за работа.

Регистрацията за участие в конференцията ще бъде отворена на 16.03.2020г. и регистрирането ще става онлайн през уебсайта на събитието.

Настаняването в конферентния хотел Рила отново ще бъде на преференциални цени и ще имате възможност, за настаняване в единични или двойни стаи за 2 или 3 нощувки. Настаняването се заявява през регистрационната форма.

Двете вечери по време на конференцията ще бъдат организирани на блок-маса в ресторантите на хотела, а в събота след вечеря ще има парти със забавна програма и приятни изненади.

За събитието ще има организиран транспорт между Боровец и София, който ще бъде ежедневен и графикът му ще е изцяло съобразен с програмата на конференцията. Транспортът ще бъде безплатен за участниците и заявяването му става чрез регистрационната форма.

 

Актуална информация за конференцията можете да следите на специалния сайт на събитието.

 

 


За организационни въпроси и допълнителнa информация, моля свържете се с екипът на Мареа Медикал:
Моб: 0894 36 9636, 0898 68 0468
Имейл: novosti2020@mareamedical.com, info@mareamedical.com